søndag 18. mars 2012

Skjåk - Gausdal

Skjåk-Gausdal: 27-24 (11-12)
Mål: Ingvild Lunde 10, Janne Sperstad Gjeilo 4, Elisabeth Eggen 6, Hanna Bustad 6, Ragnhild Haugen 1, dessuten spilte Kristin Gran Kielland, Sigrun Bakken, Tea Mork, Mari Odden og Marie Vaagaasar.

Skjåk-Gausdal2: 35-23 (12-12)
Mål: Ingvild Lunde 3, Janne Sperstad Gjeilo 5, Elisabeth Eggen 5, Hanna Bustad 6, Ragnhild Haugen 9, Mari Odden 2, Tea Mork 5, dessuten spilte Kristin Gran Kielland, Sigrun Bakken, Tina Bøhle, Nina Lundemo Gjerdet og Marie Vaagaasar.

Første kampen var viktig å vinne for kunne gå forbi Gausdal på tabellen. Andre kampen ble like viktig, for også å kunne gå forbi Skreia og ende på 3.plass i serien.

Gausdal sitt første lag hadde to spillere som utmerket seg. Særlig nr.7 som spilte midtbekk eller ving. Hun la opp spillet for resten av laget, og Gausdal kunne gå til pause med en knapp ledelse. I andre omgang sonet vi vekk spilleren, og etterhvert kjempet vi oss til en tremålsledelse som holdt ut de siste 5 minuttene av kampen.

Gausdal 2 ble også en hard nøtt for jentene. Skuddene satt ikke og Gausdal 2 fikk mange fine mål på kontringer. Etter uavgjort til pause, bestemte vi oss for å sette inn spillerne som har vært mest på trening og er mest trygge på passninger og samarbeid i forsvar. Da dro vi raskt ifra, men det løsnet ikke skikkelig før i siste halvdel av omgangen.

Tabellen er interessant nå ved serieslutt. Skjåk er det laget som scorer mest mål i serien, selv om både Toten og Lillehammer kommer før oss på tabellen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar