lørdag 4. februar 2012

Skjåk-Skreia

Skreiaspilleren har gått i forsvarsekken
Skjåkjentene startet med mange feilpassninger. Det gjorde også Skreia, men fikk en 2-0 ledelse etter 7 minutter. Etter det fulgte lagene hverandre tett, og Skreia var flinke til å komme rundt på kantene og score fra ving. Skreia ledet til pause med et mål.
Andre omgang startet bedre og spillet tok seg stadig opp utover i omgangen. Skreia førte kampen til det sto igjen 8 minutter. Da kom utligningen til 20-20. Forsvaret satt også mye bedre for Skjåk, og jentene fikk tettet igjen på begge vingene. Elisabeth lagde det viktige ledermålet for Skjåk. Etter det var det potte tett i forsvar og Marie sto meget bra i mål. Ingvild og Ragnhild satte inn de to siste målene for Skjåk som ga 23-20 seier.
Mål: Elisabeth Eggen 6, Janne Sperstad Gjeilo 4, Ingvild Lunde 4, Tea Mork 2, Hanna Bustad 2, Tina Bøhle 2 og Ragnhild Haugen 3.
Takk til Anette for nyttig registrering på laglederbenken. Nest sist på ball før scoring: Ingvild 13, Kristin 11, Janne 7, Tea 5. Og laget fikk mål på 5 av 9 forsøk fra linjeposisjon, 3 av 4 forsøk fra midtbekkplass, 5 av 12 forsøk på begge bekkene og 4 av 16 forsøk fra vingene.