lørdag 17. desember 2011

To seiere mot Gausdal

Gausdal2- Skjåk 11-30. Som resultatet viser ble dette en grei gjennomkjøring for jentene. Men det krever at jentene står på og viser innsats. Trekkene satt ikke så godt denne kampen da Gausdal2 la seg ut og spilte offensivt i forsvar. Likevel, flott innsats av samtlige, noe som vises ved at alle utespillerne kom på scoringslista. Mål: Anette 2, Hanna 8, Ingvild 7, Janne 3, Kristin 2, Ragnhild 4, Sigrun 1, Tea 2 og Tina 1.

Gausdal- Skjåk 28-32. I denne kampen møtte vi bedre motstand. Særlig nr.7 og 9 hos Gausdal var gode håndballspillere med gode skudd, fart og finter. Første omgang var lenge jamn, med et lite overtak til Gausdal hele omgangen. Mot slutten av omgangen dro de litt ifra og vi lå under med 4 mål ved pause.
Pausen brukte jentene godt og vi var enige om å gå på banen og bestemme. Jentene hevet seg virkelig, og vi kom stadig nærmere i målprotokollen.
Vi sonet først ut nr.7, men likevel hadde vi problemer med nr.9. Etter en timeout sonet vi ut begge to slik at spillet til Gausdal ikke fungerte. Vi overtok ledelsen og beholdt denne. Til slutt ble det en fortjent 4 mål seier.
Honnør til Marie som tross endel harde smeller stod meget bra i buret. Mål: Hanna 2, Ingvid 10, Janne 9, Ragnhild 3, Sigrun 2 og Tea 6.