søndag 13. desember 2009

Øyer/Tretten – Skjåk 11-16

På bildet støter Tea ut mot bekken som får et dårlig skudd.

Kampen starter rotete, men Skjåk går raskt opp i 3-0 ledelse. Kristin klarer å støte så godt mot midtbekken at hun bare scorer på frikastoppstillinger. Elin fikk en god kamp i mål. De frikastoppstillinger som slapp gjennom forsvaret, reddet hun de fleste av. Og Elin reddet 2 straffer!

Hanna tar mange initiativ og scorer på sjansene sine. Etterhvert kommer Tea bedre med i kampen og også hun scorer mange mål. Det står 5-9 til pause. I andre omgang blir laget litt for mye med på det lave tempoet til Øyer-Tretten. Mari får et stort problem i forsvar fordi streken bruker armene slik at det er vanskelig å legge seg foran. Dette blir ikke dømt, men Mari greier å hindre streken godt nok. Kristin fortsetter å hindre midtbekken i å skyte. Seieren er aldri truet, og Skjåk vinner til slutt 11-16.